Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca protokolü kan verdi

Darıca’da protokol mensupları, Hospital Park Darıca Hastanesi, Nabız OSGB ve Türk Kızılayı’nın ortaklaşa düzenledikleri programda kan bağışında bulundular.

Darıca protokolü kan verdi
20 Eylül 2017 - 09:34
Hospital Park Darıca Hastanesi, Nabız OSGB ve Türk Kızılayı’nın ortaklaşa düzenledikleri  kan kampanyasına Darıca protokolü ve vatandaşlar büyük destek verdi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Milli Eğitim Müdürü ismail Oğuz, Hospital Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Hospital Park Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
KAYMAKAM KARAMAN;
“HOSPİTAL PARK DARICA HASTANESİ’Nİ KUTLUYORUM
Kan bağışı ardından  açıklamalarda bulunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıcalıları bu tür kampanyalara destek olmaya çağırdı. Sağlıklı olan herkesin insanlara en güzel hizmet olan kan bağışında bulunması gerektiğini ifade eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Kızılay’ımız uzun yıllardır bu işi organize ediyor. Zor durumda olan, acil durumda olan ve ameliyata girecek olan, bir şekilde kan ihtiyacı olan insanların ilk aklına gelen kurum Kızılay. Bizde bugün kanımızı verdik bu kampanyaya destek olduk.  Bu programı düzenleyen  Hospital Park Darıca Hastanesi Yöneticilerini kutluyorum” diye konuştu.