Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan; Fındığa değer verilmiyor

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Giresun'da düzenlenen Fındık için Adalet mitingine katılarak, fındık çiftçilerine destek verdi.

Tarhan; Fındığa değer verilmiyor
22 Eylül 2017 - 10:37
Tarhan, “Karadeniz Bölgesi'nin ana geçim kaynağı fındık. Maalesef gerekli değeri görmüyor. Çiftçiler ağaçlarını sökmeye başladılar.” dedi.
 
KARADENİZ'İN İNCİSİ FINDIĞA GEREKLİ DEĞER VERİLMİYOR
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Giresun'da düzenlenen Fındık için Adalet mitingine katıldı. Tahsin Tarhan "Bütün Karadeniz Bölgesi'nin ana geçim kaynağı fındık. Maalesef gerekli değeri görmüyor. Çiftçiler ağaçlarını sökmeye başladılar. Yakında yerli çiftçiyi küstürüp, fındığın da ithal edilmesi gerçekleşirse kimse şaşırmasın." dedi.
 
NEREDE BİR ADALETSİZLİK VARSA ORADA OLACAĞIZ...
Tahsin Tarhan "Ankara'dan İstanbul'a yürürken amacımızı açıkça dile getirmiştir. Her yerde her alanda Adalet istiyoruz. Fındık üreticisi darda ise tabi ki onların yanında olmak ve onlar için Adalet istemek bizim görevimiz. Türkiye kendi kendine yetebilen, ürettiğini yurt dışındaki ülkelere satabilen bir ülkeydi. Maalesef artık tarım ürünleri değer görmüyor, çiftçinin beli bükülüyor adeta üretim yapmasın isteniyor. Binlerce yıllık zeytin ağaçlarını kesip maden ocağı açmak isteyen zihniyet var olduğu sürece ne fındık ne zeytin ne diğer tarım ürünleri gerçek değerini göremeyecektir." dedi