Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'ye "nöbetçi eczane" bilgi ekranı

İlimizde hizmet veren 4 kamu hastanesine vatandaşlara daha güncel bilgi vermek amacıyla Kocaeli Eczacı Odası tarafından “nöbetçi eczane” bilgi ekranı kuruldu

Farabi'ye "nöbetçi eczane" bilgi ekranı
25 Mayıs 2017 - 09:25
Kocaeli Eczacı Odası, vatandaşlara daha doğru ve daha güncel hizmet vermek amacıyla 4 kamu hastanesine nöbetçi eczane bilgi ekranı kurdu. Bu ekran sayesinde acile gelen hasta ve yakınları bilgi ekranından en yakın nöbetçi eczaneyi takip edebilecek. Bilgi ekranındaki nöbetçi eczanelerin güncellenmesi ve takibi ise Kocaeli Eczacı Odası tarafından merkezden güncellenecek. Şimdilik Körfez Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Hastanesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne nöbetçi eczane bilgi ekranı kurulumu yapıldı. Daha sonra 9 hastaneye daha aynı uygulama getirilecek. 
 
DAHA ÖNCE KAPIYA ASILIYORDU 
Konuyla ilgili bilgi veren Eczacı Odası Başkanı Bilal Arpacı, “Daha önce nöbetçi eczane listesi, eczanelerin kapısına asılıyordu. Kimi zaman yanlış olabiliyordu. Bu yüzden vatandaşa daha iyi hizmet sunmak amacıyla böyle bir uygulamayı hayata geçirdik. 4 kamu hastanesinin acil servislerine nöbetçi eczane bilgi ekranı kurduk. Acillerde hizmet alan vatandaşların nöbetçi eczanelere ulaşmasını kolaylaştıracağız” şeklinde konuştu.