Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kenan Demirbaş yeniden aday!

Darıca’nın en büyük mahallelerinden biri olan Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş, 2019 yerel seçimlerinde yeniden muhtarlığa aday olduğunu gazetemize açıkladı.

Kenan Demirbaş yeniden aday!
23 Ekim 2018 - 17:48
40 yıldır Osmangazi mahallesinde yaşadığını dile getiren muhtar Demirbaş, ‘’Mahallemiz 30 bin nüfusa sahip, 20 bin seçmenimiz var. Göreve başlayalı 10 sene oldu ve bu sürede mahallemiz gittikçe gelişti. 13’ü il derneği olmak üzere 28 tane derneğimiz mevcut. Burada her yöreden insan var ve aradaki dengeyi kurmaya çalışıyoruz. Amacımız mikro-milliyetçiliği kaldırıp, vatandaşın doğduğu yerden doyduğu yere geldiğinde birlik beraberlik içerisinde yaşamalarını sağlamaktır.  Her yörenin insanı Darıca kültürler kaynaşmasında birbirlerini tanıma fırsatı buldu. Mahallemi seviyorum’’ Dedi.  Halktan gelen talepleri aracı olarak belediyelere, kaymakamlığa aktardıklarını belirten Demirbaş, ‘’Göreve ilk başladığım zaman mahallemizde doğalgaz yoktu. Belediye ile istişare halinde olduk ve çalışmalar sonunda mahallemize doğalgaz temin ettik. Ara sokaklarımızdaki sorunlu yolları yaptık. Okul eksiğimiz vardı, bu durumu Milletvekillerimizle, siyasi partilerle paylaştık. İş Bankası’na rica ettik mahallemize bir banka getirildi. Ziraat bankası mahallemize bir ATM getirdi. Çocuklarımız için park yapıldı. Biz rica ediyoruz belediyemiz eksiklerimizi tedarik ediyor. Muhakkak ki eksikliklerimiz var ama önemli olan bu eksikliklerin ciddiye alınıp üzerinde durulmasıdır.’’ şeklinde konuştu. 
Bu göreve başladığı zaman kendisine mahallede yöresel ayrımı yapmayacağına söz verdiğini dile getiren Demirbaş, ‘’Bu kapıdan içeri giren herkese aynı şekilde davranırım. Üzgün de hasta da olsam muhtarlık kapısından içeri girdiğimde tüm sorunlarımı kapının dışında bırakır öyle girerim. 10 yıllık görevimde hiç kötü bir olay yaşamadım. Dışarıda kime sorsanız kimsenin benden Kimsenin şikâyeti yoktur, her zaman dua aldım. Dışarıya çıkıp insanlara sorun. Eğer memnun olmayan varsa bu görevi bırakırım. Muhtarlığım süresince birçok plaket, başarı ödülü aldım. Bunların bende manevi değeri yüksektir. İnsanların takdir etmesi her zaman beni mutlu etmiştir ve kamçılamıştır. Vatandaş beni arayıp sorunum var dediğinde derdine çözüm bulamazsam kendimi kötü hissederim gece uyuyamam. Telefonum 24 saat açıktır. Gülmek sadakadır derler, daima insanları gülerek karşılarım. İnsanlara hizmet kişi gülmesini bilmeli, ben gittiğim makamlarda kendime nasıl davranılmasını istiyorsam insanlara da o şekilde davranırım. ‘’ açıklamasında bulundu. 
 
TEKRAR ADAY
Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, görevini çok sevdiğini ve tekrar muhtar adayı olmak istediğini ifade ederek 2019’da yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu ve mahalle halkından destek beklediğini de sözlerine ekledi.