Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sinemalarda bu hafta

Sinemada bu hafta 8 film gösterimde.

Sinemalarda bu hafta
19 Aralık 2014 - 18:55
 
Sinemada bu hafta 8 film gösterimde.

Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk

Bir erotik star olan Kerim ile Basit’in hayatları, Kerim’in kim olduğunu bile bilmediği babasının bir anda ortaya çıkıp son nefesinde oğlunu görmek istemesiyle yeni bir boyut kazanır. Kerim’in, 40’ından sonra nur topu gibi bir babası olmuştur. Nurlar içinde yatmasına çeyrek kalan bu baba üstelik çok zengindir ve ortada söz konusu olan çok büyük bir miras vardır. Kerim ve Basit’i geldikleri bu ultra lüks evde beklenmedik sürprizler beklemektedir.

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı 3D

Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerasını noktalamasını ve eve dönüş yolunu buluşunu seyredeceğiz. Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum'dan meşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo'yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor.

Yağmur Kıyamet Çiçeği

Kazım, yirmi yaşında bir üniversite öğrencisidir. Siyasi görüşleri nedeni ile gözaltına alınınca, üniversiteden uzaklaştırma cezası alır. Kendine yeni bir yön çizmeye karar verir. Okulu bırakacak ve profesyonel olarak müzik yapacaktır. Ama bunu ailesine yakınlarına anlatmak ve ikna etmek düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Memleketi olan Hopa’ya gittiğinde onu bekleyen bir diğer açmaz, çocukluk aşkı olan Seher ile yeniden karşılaşmak olur. Şenol, Akçaabatspor’da oynayan bir futbolcudur. Yetenekleri dikkat çekmiş, Trabzonspor’a transfer olmak üzeredir. Arkadaşlarının aracılığıyla Elena ile tanışır. Elena sovyetlerin dağılması ile Türkiye’ye gelmiş bir hayat kadınıdır.

Exodus: Tanrılar ve Krallar

Ünlü yönetmen Ridley Scott'ın yönettiği film, Hz. Musa'nın hayatının önemli dönüm noktalarını konu ediniyor. Film, Musa'nın doğumu ve Mısır kraliyet ailesi tarafından evlat edilişiyle başlıyor ve firavuna baş kaldırıp Mısır'da köle olarak çalıştırılan İbraniler'i serbest bırakılmasını sağlamasından, ölümüne kadar geçen sürece odaklanıyor.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı

Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet. “denetimli serbestlik” koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine giderler. Bir gün Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli “dilsiz” bir kadın olan Mihriban ile tanışır. “Yani kızın ağzı var,dili yoktur”. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban’ın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar “Anne” demesi…

Hadi İnşallah

Film, sevgilisinden ayrıldıktan sonra İzmir'e ailesinin yanına yerleşen PuCCa'nın, ailesinin yardımıyla yerel bir tv kanalına iş görüşmesine gittiği sırada, 'Pekmez'i görmesi ve onunla birlikte olmak uğruna yaşadığı komik, hareketli ve eğlenceli macerayı konu almaktadır.

Madagaskar Penguenleri - Dublajlı

Madagaskar filminin en sevilen karakterleri olan Çavuş, Kowalski, Rico ve Asker bu sefer dünyayı yok etmeye ant içmiş olan Dr. Octavius Brine' ın hain planlarına karşı yeniden iş başına geçiyorlar. Tabi Brine, bu macerada iş bilir penguenlerimizin başına gelecek tek kötü şey olmuyor.

Deliha

Türkiye’de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor. Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film seyirciye hem bolca kahkaha hem de macera vaat ediyor. Deli kız Zeliha’nın hikayesi bir gün arkadaşlarıyla falcıya gitmesiyle başlıyor. Yakışıklı Cemil ve erkek kardeşi Cemal o gün mahalleye bir fotoğrafçı açıyor ve işler karışıyor.