Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti'nin şımarıklığını, MHP Darıca bitirecek

MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, Ak Parti hükümetinin büyük bir şımarıklık içerisinde olduğunu ve bu şımarıklığı Darıca'da alacakları belediye başkanlığı ile bitireceklerini belirtti.

Ak Parti'nin şımarıklığını, MHP Darıca bitirecek
13 Haziran 2013 - 08:15
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri gazetemize yaptığı özel açıklamada "Bu ülkede her ne kadar bazı eylemler olsa da; MHP’nin iktidar olmayı ve bu ülkeyi yönetmeyi meşru yollardan aradığını göstermektir. Bu ülkede ne olursa olsun MHP’nin planı programı vardır ve bunun dahilinde hareket eder. MHP, bütün sürprizlere karşı hazırlıklıdır. Yerel seçimler biraz daha öne alınsa da, yarın yerel seçimlerle genel seçim birlikte de olsa da, referandum da olsa mahalle birimleriyle MHP seçime hazır ve nazırdır” dedi.
 
"ÜLKEMİZ İYİ YÖNETİLMİYOR"
Azeri açıklamasının devamında "AK Parti hükümeti ülkemizi iyi yönetmediği gibi, bizi biz yapan her değerimizi de incitmiş, sarsmış ve maalesef ağır hasar vermiştir.Ülkemiz her yönden sorunlarla ve soru işaretleriyle kuşatılmıştır. AKP iktidarı 10 yılda her alanda başarısız, her düzeyde yetersiz kalmıştır. Aldığı görevi layıkıyla yapamamış, millete hizmet etmenin hakkını verememiş, kendisine bağlanan umutları heba etmiştir. Türk milleti gereksiz işlerle meşgul edilmiş, kuru laf kalabalığıyla oyalanmış ve huzuru gasp edilmiştir. Daha vahimi de Türk milletini bölünmenin, etnik kimliklere ayrılmanın eşiğine kadar getirmiş olmasıdır.
 
"GİRDİĞİMİZ HER EV, AK PARTİ'DEN BIKMIŞ"
Belediye başkan adayımız, ilçe yöneticilerimiz ve partililerimizle beraber ev ev dolaşıyoruz. Her girdiğimiz evde, Ak Parti hükümetine veryansın var. Belediye Başkanına veryansın var. Millet gerçekten Ak Parti'den bıktı. En muhafazakarı da bıktı, en liberal görüşlüsü de. Biz bu ülkeyi milletimizle beraber yöneteceğıiz. Ak Parti'de çok büyük bir şımarıklık var. Bu şımarıklığı da MHP Darıca olarak biz bitireceğiz. Bize gösterilen ilgiden dolayı da herkese teşekkür ediyorum" dedi