Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarkuysan'da 39.yıl coşkusu

Darıca’da kurulu bulunan ülkenin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan ve Kocaeli Sanayi Odası’nın “Sektörel Performans Değerlendirmesi” büyük ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden alan Sarkuysan, üretimde 39 kuruluş yıldönümünü muhteşem bir törenle kutladı.

 Sarkuysan'da 39.yıl coşkusu
21 Aralık 2014 - 11:46
 
 
27 Aralık 1975 yılından üretime başlaması nedeniyle fabrika konferans salonunda düzenlenen  kutlamalar çerçevesinde  çeşitli dallarda başarı gösteren personele fabrikanın kurucusu Cihan Bektaş adına ödülleri ve fabrikada 5-15 ve 25 yıllarını dolduran işçi ve memur personele plaket ve hediyeler verildi. 
İdari İşler Müdürü Sabri Atilla ve İnsan kaynakları Müdürü Oğuz Ergüngör tarafından organize edilen kutlamalara  Sarkuysan fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hayrettin Çaycı, Yönetim Kuurlu üyeleri, bağlı şirketlerin Genel Müdürleri, çok sayıda yönetici, işçi ve memur katılırken, onlarca işçi ve memura çeşitli dallarda başarı ödülleri verildi.
ÇAYCI, TÜRKİYE’NİN GURUR KAYNAĞIYIZ
Tören, Sarkuysan Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı’nın konuşmasıyla başaldı. Çaycı  Sarkuysan’ın şirketleri hakkında bilgiler vererek yaptığı  yaptığı konuşmada, “Sarkuysan  gurubu içinde 8 kuruluşumuz bulunmaktadır. Amerika da iki şirketimiz bulunmaktadır.. Test merkezimiz Avrupa’da 4, dünyada 11 firma arasındadır. Üretimde, dünya ticaretinde, teknolojik yenilikte, bilimsel çalışmalarda, çalışanlarımıza ödediğimiz ücrette, kültürel ve sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiğimiz destekle ülkemizin gurur kaynağıyız.”dedi.Çaycı, başarılarından dolayı Sarkuysan yönetici ve çalışanlarını kutladı.
EĞİTİM, SPOR, KÜLTÜR VE SANATA KATKI
Sanayi kuruluşu olarak sadece ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak, binlerce aileye iş imkanı sağlamakla kalmadıklarını, sosyal, eğim, kültür ve sanat alanında da öncü kuruluşlardan olduklarını söyledi. Çaycı  konuşmasında, verdikleri burslarla 205 kişinin iş hayatına atıldığını, halen 65 kişiye burs imkanı sayladıklarını, yine çalışanların kurdukları fondan 212 kişinin eğitimlerini tamamladıklarını, 60 öğrencinin de burs almaya devam ettiğini, kendi yaptırdıkları eğitim kurumlarına destek olduklarını, şirketlerinde isteyenlere özel yabancı dil eğitimi verildiğini, 20 yıldır sağlık kuruluşlarına destek olduklarını, Darıca’da yeni iki sağlık laboratuvarı kurduklarını vurguladı. Çaycı, bünyelerinde kurdukları Türk Müziği Korosu ile sanata destek verdiklerini,  masa tenisi takımı olarak süper ligde mücadele ettiklerini anlattı.
BAŞARIYA  ÖDÜL
Çaycı’nın konuşmasının ardından teknik, servis, ş sağlığı, iş disiplini, üretim, pazarlama, öneri sunma dalında başarı gösteren personele Cihan Bektaş ödülleri verildi. Yine üretimde 5-15 ve 25 yılını  dolduranlara plaket ve hediyeler takdim edildi. 
Kutlamalar akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Sarkuysan Müzik korosunun konseri ile devam etti.