Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu takım, çok iş yapar!

Sahasında ki ilk hazırlık maçında 2. Lig ekibi Bozüyükspor ile karşılaşan Darıca GB, üstün oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Bu takım, çok iş yapar!
19 Ağustos 2013 - 11:22
 Sahasında ki ilk hazırlık maçında 2. Lig ekibi Bozüyükspor ile karşılaşan Darıca GB, üstün oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Maçın genelinde Darıca GB üstün oynarken, temsilcimiz özellikle savunmasında son derece başarılı bulundu. Yeni ekip izleyenlerden tam not aldı.
TEK POZİSYON VERDİK
Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Darıca GB, sahasında ki ilk hazırlık maçında, 2. Lig takımını konuk etti. Bozüyükspor ile karşılaşan temsilcimiz, maçın başından sonuna kadar üstün oynadı. Oyunun kontrolünü sürekli elinde tutan Darıca GB, Hakan'ın ikinci yarıdaki golüyle öne geçti. Serdar Amdoğan, skora denge getirmesine karşın, maçın genelinde üstün oynayan Darıca GB oldu. Özellikle savunma hattında son derece başarılı olan sarı-yeşilli temsilcimiz rakibine tek pozisyon verdi. O pozisyonda da usta ayak Akdoğan, topu filelerle buluşturdu.
SON YARIM SAATTE YEDEKLER OYNADI
Artık hazırlık maçlarını daha dikkatli ve ciddi oynayan Darıca GB, Bozüyük karşısında, as oyuncularına 62 dakika görev verdi. Yedekleri ve gençlerini son yarım saatte sahaya süren sarı-yeşilli ekipte, gençlerde son derece etkili oynadı. Müsabaka 49 ve 54. dakikada atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona ererken, her iki ekipte son yarım saati gençlerle oynadı. Darıca GB'de golü atan Hakan, Çağlayan, Hüseyin ve Gökhan göze batan isimler oldu. Fatih Dilek'in hafif sakıtlığı olduğu için forma giymediği Bozüyük maçında takımda ki tüm oyuncular forma şansı buldu.