Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hayallerini gerçekleştirdiler

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği sevindirmeye devam ediyor. Dernek üyeleri 82 yaşındaki Fatma Aslan’ın çamaşır makinası, engelli lise öğrencisi Ayşe Taşdemir’in dizüstü bilgisayar hayallerini gerçekleştirdi.

Hayallerini gerçekleştirdiler
28 Temmuz 2015 - 10:03

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, yaptığı başarılı çalışmalarla ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye mutlu etmeye devam ediyor. Dernek Başkanı Kudret Sekban ve dernek üyeleri  bir süre önce Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde geçen sene aralık ayında meydana gelen ve 18 madencinin hayatını kaybettiği facia sonrası mağdur olan vatandaşları ziyaret etmek için Ermenek’e bağlı Gökçekent köyüne gitmiş burada hayırseverlerin katkılarıyla, ihtiyaç sahiplerine kadın, erkek ve çocuk giysileri, ayakkabı, çocuklar için oyuncak ve nakdi yardım dağıtmıştı. Köy ziyaretinde, 82 yaşındaki Fatma Atsan çamaşır makinası, engelli olduğu için okula gidemeyen köy öğretmenlerinin desteği ile evde çalışarak liseyi okuyan 20 yaşındaki Ayşe Taşdemir ise dernek üyelerinden bilgisayar talebinde bulunmuştu. Dernek üyeleri, köy ziyaretinin ardından Atsan ve Taşdemir’in isteklerini değerlendirdi, hayırseverlerin katkılarıyla alınan çamaşır makinası ve dizüstü bilgisayar Ermenek’e gönderildi. Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediyesi de çamaşır makinasını Fatma Aslan’a, dizüstü bilgisayarı da engelli lise öğrencisi Ayşe Taşdemir’e teslim etti. Dernek Başkanı Kudret Sekban, Kaymakamlık ve belediye yetkililerin desteklerden dolayı tüm Darıca halkına teşekkürlerini ilettiklerin belirterek gerek yardım malzemesi gerekse de çamaşır makinası ve bilgisayar için katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

 

Dernek çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Başkan Kudret Sekban, dernek üyeleri ve gönüllülerin özverili çalışmalarıyla, gerek ramazan ayında, gerek bayramlarda gerekse de özel günlerin yanı sıra yıl boyunca vatandaşlara ulaşarak hayırseverlerin katkılarını ilettiklerini belirterek vatandaşları mutlu etmek, hayallerini gerçekleştirmeye bundan sonrada devem edeceklerini ifade etti. Yaz nedeniyle bir süre çalışmalara ara verdiklerini vurgulayan Sekban yakın bir zamanda yeniden çalışmalara başlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaşacaklarının da altını çizdi