Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu, ''Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz''

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’la birlikte Bayramoğlu’nda ki Kadın Yaşam Merkezi’nde inceleme yaptı.

Karaosmanoğlu, ''Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz''
31 Temmuz 2016 - 14:40
 Eğitimden sağlığa, sanattan siyasete kısaca hayatın her alanında varlıklarıyla en büyük gücümüzün ve ilham kaynağımızın kadınlar olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim medeniyetimiz, kadını koruyan, hakkını hukukunu gözeten ve kadını aziz bilen bir medeniyettir. Geleneklerimize, şiirlerimize ve türkülerimize bir baktığımızda, özümüzde bu anlayışı görürüz. Büyükşehir olarak bizde bu anlayışla kadınlarımıza ve kızlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak bu tesisi kentimize kazandırıyoruz” dedi.

 “BAYRAMOĞLU KADIN YAŞAM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ”
Kadınlarımızın sosyal hayatta daha fazla etkin olması ve kendilerini özel hissetmeleri için dinlenme alanları oluşturduklarını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sosyal hayatımızda pozitif bir devrimi ifade eden Kadın Yaşam tesisleri bu anlamda çok önemlidir. Tesislerimizde kadınlarımızın ve çocuklarının kullanabileceği havuzlar ve 84 adet konak evlerimiz bulunuyor. Sosyal içerikli tesislerimizde ilerleyen dönemde faaliyete geçecek” açıklamasını yaptı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da eşlik ettiği incelemede, havuzun ve konak evlerinin son halini gören Başkan Karaosmanoğlu, bu tesisin kentimizde ki kadınlarımıza ve kızlarımıza hayırlı olmasını diledi. Darıca Bayramoğlu’nda yer alan merkez hizmet vermeye başlamasıyla birlikte, yoğun bir ilgiyle karşılaştığı da ifade edildi.