Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Her eve gireceğiz"

AK Parti Darıca Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına seçilen ve önceki gün yönetimini oluşturan Sezai Ata, yerel seçim için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyleyerek Darıca'da bulunan her eve gireceklerini kaydetti

"Her eve gireceğiz"
23 Ağustos 2013 - 08:52
 SKM Başkanı Sezai Ata yaptığı açıklamada, , "AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak, seçimlere en hazırlıklı olan partiyiz. Belli program dahilinde her yerleşim birimini ziyaret ediyoruz. Partimizin genel politikalarını ve bu yerel seçimlerin önemini anlatıyoruz.
 En küçük mahallemizden, en büyük mahallemize herkes harika bir biçimde çalışıyor. Darıca halkımızın bizlere gösterdiği bu ilgi ve alakayı ne kadar ağır bir sorumluluk yüklendiğimizin de bir ifadesi olarak görüyoruz. Bu bizleri oldukça mutlu etmekte ve heyecanlandırmaktadır. 
Kendimizi daha fazla çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye mecbur hissediyoruz. Teşkilatımızın her kademesi, ilçemizin her noktasında halkımıza ulaşmaya çalışıyorlar. Seçime kadar aynı tempoda çalışarak ziyaret edilmedik ve ulaşılmadık yerleşim birimi bırakmayacağız. Bu asil millete hizmeti her şeyin üzerinde gören partimiz seçimlere kadar yoğun bir çalışma programı ile projelerimizi ve hizmetlerimizi anlatmaya devam edecek ve halkımızdan Darıca için tekrar yetki isteyeceğiz" dedi.