Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ada halkı Karabacak'a 'pankartlı' teşekkür edecek!

Darıca Belediyesi, Bayramoğlu Ada içerisinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

Ada halkı Karabacak'a 'pankartlı' teşekkür edecek!
29 Eylül 2015 - 09:40

Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ada içi sokaklarını parke taşlarıyla döşediklerini belirttiler. Öte yandan ada halkı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a 'pankartlar' hazırlayarak teşekkür edecek.

Bayramoğlu Ada'da yoğunlaşan çalışmalarla bu önemli turizm bölgesinin çehresi değişiyor. Bayramoğlu Mahallesinde yaklaşık 1,5 ay önce başlayan çalışmalarda parke taşı döşeme işine devam edilirken, kış aylarında da sürecek olan çalışmalarla ada içi tamamen parke taşlarıyla yenilenerek, Bayramoğlu’ndaki altyapı ve üstyapı sorunu kökten çözüme kavuşturulmuş olacak. Ada içerisinde ikamet eden vatandaşlar ise, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür etmek amacıyla, Ada çevresine Karabacak'a teşekkür pankartları hazırlayacak. Uzun yıllardır yenilenmeyen Ada sokakları, çalışmaların bitmesiyle çok güzel bir hizmete sahip olacak.