Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca GB, kupaya havlu attı!

Ziraat Türkiye Kupası 3. ön eleme turunda bugün deplasmanda 2. ligin güçlü ekibi Menemen Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, rakibine 4-2 mağlup oldu ve kupadan elendi.

Darıca GB, kupaya havlu attı!
19 Eylül 2017 - 17:59
Temsilcimiz  Darıca Gençlerbirliği, TFF 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz  Darıca Gençlerbirliği, 4-2 mağlup olarak kupadan elendi.  Rakibi karşısında 10. dakikada Tayfun'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Sarı - Yeşilliler, 41. dakikada Uğur'un golüne engel olamayarak ilk yarıyı 1-1 berabere bitirdi. ikinci yarıya iyi başlayan temsilcimiz Darıca GB, kontratağa yakalandığı poziyonda 50.dakikada Hakkı'nın golüne engel olamayarak 2-1 mağlup duruma düştü. Daha sonra 2 topu direkten dönen ekibimiz 2. gol için çok yüklendi ancak 57.dakikada Cihan durumu 3-1'e getirdi. 85'te Özer ile umutlanan ekibimiz, bir dakika sonra Hasan'ın golüyle rakibine 4-2 mağlup oldu ve kupaya havlu attı.
 
GÜRSES HOCA KADRODA DEĞİŞİKLİK YAPTI 
Darıca GB teknik direktörü Gürses Kılıç, haftasonu deplasmanda oynanacak Erciyesspor maçını düşünerek Menemen randevusunda kaleci Gökhan Köstereli, Ömer, Bünyamin gibi asları 11'e almadı. Maçın hem hafta içinde, hem de mesai saatinde oynanması seyirci sayısını olumsuz etkiledi. Müsabakayı yaklaşık 100 futbolsever izledi. Darıca GB'yi bu maçta Darıca GB Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş da yalnız bırakmadı