Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BIYIK: YÜZ AKINI DEVAM ETTİRECEĞİZ

AKP Darıca İlçe Başkanı olarak tekrar seçilen Muzaffer Bıyık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini il başkanı Mahmut Civelek’e yaptı.

BIYIK: YÜZ AKINI DEVAM ETTİRECEĞİZ
02 Aralık 2014 - 09:31
 Ak Parti Darıca İlçe Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Muzaffer Bıyık, güven tazeleyerek yeniden teşkilatın başkanı seçilmişti. Bıyık ve yeni oluşturduğu yönetimi Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’e  partisinin il binasında ziyarette bulundu. Başkan seçildikten sonra ilk ziyaretlerini Başkan Civelek’e yaptıklarını ifade eden Bıyık, “ Mahmut Civelek ile süreç içerisinde çok istişarede bulunduk her daim net bir şekilde arkamızda durdu kendilerine teşekkür ediyoruz. Darıca teşkilatı her zaman yüz akı olmuştur. İnşallah bu yüz akını devam ettireceğiz. 15 arkadaşımız yenilendi. Yenilenmiş ekibimizle 2015 genel seçimlerine çalışacağız. Partimiz için çıtamızı yükselteceğiz. Birlik ve beraberliğimiz sandığa yansıyacak” dedi.
 
TEK LİSTE YAPACAĞIZ
 
Ziyarette konuşan Başkan Civelek, “Nihayetinde 30 kişilik bir isim yazıyoruz. Burada yer almayan isimler olabilir. Bunlar kısmettir. Hep birlikte siyaset yapacağız 2015 ‘te ilk imtihanımız vereceğiz. Sizden beklenen budur. Yönetime giremeyenler üzülmesin. Muzaffer Başkan’ın daha önceki çalışmalarını biliyorum. Bu başarıyı daha yukarı taşıyacağını biliyorum. Ona güveniyorum. Seçildik, kongremizi yaptık çok coşkulu bir kongre oldu. Şimdi çalışma zamanı seçimlere altı ay kaldı. Yarım seçim varmış gibi günlerimizi değerlendirmeliyiz. Hamdolsun dün Gebze ile sekizinci kongremiz bitti. Hamdolsun bundan sonrada tek liste şeklinde yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
KAVGA BEKLEYENLER SEVİNMESİN
 
Dün çift liste şeklinde yapılan Gebze kongresinde değinen Civelek, “ Son anda bizim bilgimiz dışında bir liste çıktı. Bunlar resmi kongreler. Üzücü olan şey  insanları bilgisi olmadan listeye yazılmaktı tabi onlar istifa etti. Bizden orada kavga bekleyenler sevinmesin diye tamam yapalım dedik. Şunu bilinmesini istiyorum her bir ilçemizde eleğimiz ince, Gebze’de kriterlere bağlı olarak liste yaptık. Karşı tarafta kriter yoktu. Böyle bir şey olmaz. Sonuçta kazanan Gebze teşkilatının olduğunu görmek güzel. Sonucu güzeldi ama başında bizi sıkıntıya sokacak şeyler oldu. İnşallah bundan sonraki geri kalan dört ilçemizde bunun yaşanmamasını arzu ediyoruz” dedi Öte yandan Civelek, ilçe kongrelerinizin bitmesinin hemen ardından 10  ile 25 Ocak tarihleri arasından 12 ilçede kadın kolları kongrelerini gerçekleştireceklerini belirtti.