Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şanlıurfalı öğrenciler Darıca'ya teşekkür etti

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin 3 gün önce güneydoğudaki çocuklara gönderdiği kendilerine ait atkı, eldiven ve bereleri teslim alan diğer öğrenciler sevinçten havaya uçtular.

Şanlıurfalı öğrenciler Darıca'ya teşekkür etti
11 Ocak 2016 - 19:42

Çocuklara Yardımlaşma bilincini aşılamak için  Darıca  Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri 'Ben üşümüyorum sen de üşüme' projesi kapsamında 3 gün önce Diyarbakır, Muş ve Şanlıurfa'daki öğrencilere gönderdikleri atkı, bere ve eldiven kolileri sevinçle teslim alındı.

Yardım kolilerinin gönderildiği okullardan biri olan Şanlı Urfa’nın Siverek İlçesi Taşhan İlkokulu öğrencileri, kendilerine ulaşan atkı, bere ve eldivenlerle çektirdikleri resimleri Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’na göndererek teşekkür ettiler.

Kendilerine gönderilen yardım malzemelerini giyerek Okul Müdürü Mustafa Karadağlı ile mutluluk resmi çektiren Şanlı Urfa’nın Siverek İlçesi Taşhan İlkokulu öğrencileri, Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerine, velilerine ve öğretmenlerine sonsuz teşekkür ettiklerini söyleyerek oldukça duygulandıklarını ilettiler.