Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova'da yeni bir semt konağı daha açıldı

Çayırova Belediyesi’nin hizmete sunmuş olduğu Semt Konakları arasında yerini alan Hakcan Döven Semt Konağı’nın tanıtımı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, belediye ve kaymakamlık daire amirleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Çayırova'da yeni bir semt konağı daha açıldı
22 Ocak 2019 - 17:30
Eğitim başta olmak üzere, sağlık, sanat, spor ve sosyo-kültürel açıdan hizmet veren ve Türkiye’de model gösterilen Semt Konakları’nın en modern yapılarından olan Akse Mahallesi Hakcan Döven Semt Konağı, renkli bir tanıtım programıyla resmi açılışı gerçekleştirildi. Protokolün büyük ilgi gösterdiği açılışta Semt Konağı’nın yapımına katkı sunan Hayırsever İş Adamı Durmuş Döven’de katılımcılara teşekkürlerini iletti. Tanıtım programının ev sahipliğini yapan ve Çayırova’nın Semt Konaklarına kavuşmasını sağlayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderebileceği, yerinden yönetimin en güzel örneğinin sergilendiği Semt Konaklarında birçok alanda da eğitim ve kursların verildiğini açıkladı.
Sözlerine tüm katılımcılara teşekkür ederek başlayan Demirci, 2014 yılından bu yana yapmış oldukları çalışmalar konusunda vatandaşları bilgilendirdi. 5 yılı geride bıraktıkları hizmet süresinde eğitime farklı bir yer ayırdıklarını aktaran Demirci, “Semt Konaklarımızı planlarken sadece eğitim alanında bir yapılaşma yapmadık. İçerisinde sağlık alanları, spor alanları, eğlence alanları, kurs merkezleri, kütüphaneler, bilişim sınıfları, robotik kodlama ve ahşap atölyeleri gibi birçok hizmeti barındırabilen bir sistem oluşturduk.
Okul öncesinden üniversiteye uzanan ve bölgemizde tek olma özelliği taşıyan bir eğitim sistemini kurduk. Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerimiz semt konaklarımız ve kültür merkezlerimizin bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Binlerce öğrenciye ve velilerine imkanlar sunduğumuz bu eğitim hizmetlerinin yanı sıra semt konaklarımızın çatısı altında her alanda hizmet veriyoruz. Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerimizin yanı sıra muhtarlık, aile sağlığı merkezleri, rehberlik ve danışma birimleri gibi bölümlerde semt konaklarımızda yer alıyor.” dedi.