Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çınaraltı, futbolcularımıza moral verdi

Darıca G.B’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı, bugün Darıca G.B teknik heyet ve futbolcularını sabah kahvaltısında ağırladı. Dilruba Kale Park Restoran’da futbolcularla birlikte samimi bir ortamda kahvaltı yapan sarı yeşilli taraftarlar, futbolculara moral vererek ‘’Her zaman yanınızdayız’’ mesajı verdiler.

Çınaraltı, futbolcularımıza moral verdi
26 Ağustos 2015 - 13:46

arıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Darıca G.B Kulübü Başkanı Abdullah Örs, kulüp yöneticilerinden Mustafa Öztürk, Metin İnan, Muhammet Özdağ, teknik heyet ve futbolcular ile taraftarlar katıldılar. Oldukça keyifli ve sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, Darıca G.B futbolcularının neşeli olmaları dikkatlerden kaçmazken, Darıca ailesi yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve taraftarıyla bir kez daha kenetlenerek yeni sezona umutla bir giriş yaptı.

BAŞKAN ÖRS’TEN ZENGİN’E TEŞEKKÜR

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs kahvaltı sonrası yaptığı kısa konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Darıca G.B taraftarlarının takımın yanında olmasını önemine vurgu yaptı. Sportif başarılarda taraftarların olmazsa olmaz olduğunu kaydeden Başkan Örs, ‘’Yeni sezonda taraftarlarımızla kenetlenerek başarılara ulaşacağımıza inanıyorum’’ dedi. Başkan Örs DARGET Başkanı Hasan Zengin’e kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. DARGET Başkanı Hasan Zengin ise yaptığı konuşmada, kahvaltıya gelen Darıca G.B kafilesine teşekkür ederek ‘’Hepinizin ayaklarına sağlık. Bizler sizin yanınızdayız. Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.