Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteciler masa tenisinde yarıştı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile cemiyet üyelerine yönelik olarak Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Gazeteciler masa tenisinde yarıştı
09 Ocak 2017 - 10:05
Bu yıl 1’incisi organize edilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan turnuvanın ilk şampiyonu, finalde rakibi Ferdi Işık’ı 3-1 yenen Levent Altun oldu. 
Gebze Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada müsabakaları Masa Tenisi Federasyonu’ndan resmi hakemler yönetirken, cemiyet üyeleri dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.
Yapılan karşılaşmalar sonucunda aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili olan Levent Altun, finalde rakibi Ferdi Işık’ı 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, Ferdi Işık 2’nci, Muammer Karakaya 3’üncü ve Evren Kızıltaş 4’üncü oldu.
Dereceye girenlere plaket ve ödüllerini Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Başkan Yardımcısı Nebiye Azak verdi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de dereceye girenlere çeyrek altın hediye etti. Çetin Gürol ve Nebiye Azak da, turnuvaya katkılarından dolayı Rektör Görgün ve Başkan Nail Çiler’e teşekkür plaketi takdim etti.