Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hisarcıklıoğlu Çiler'i tebrik etti!

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası’nın projeleri ve faaliyetleriyle en başarılı Odalardan biri olması nedeniyle Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i kutlayarak tebrik etti.

Hisarcıklıoğlu Çiler'i tebrik etti!
26 Mayıs 2017 - 09:09
TOBB 73. Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler öncülüğündeki Gebze Ticaret Odası delegasyonunun da yer aldığı Genel Kurul’un ilk gününde Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu delegelere seslenirken, Kurul’un ikinci gününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılarak salondaki oda ve borsa başkanlarına hitap etti.
 
4,0 SANAYİ ÇAĞINA ZEMİN HAZIRLANMALI
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Genel Kurul delegelerinin katıldığı TOBB Genel Kurulu’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde yaşananlara değinirken, Gebze Ticaret Odası’nın da “15 Temmuz Dayanışma Kampanyasında” en çok bağış yapan Oda ve Borsalar arasında 7. Sırada yer aldığı kampanyaya, TOBB tarafından gösterilen desteğin, birlik ve beraberlik adına çok önemli olduğunun altını çizdi. Sanayi 4.0 devrine geçerken, bu çağın getirdiği yeni ihtiyaçlara uygun alanlarda hizmet vermek üzere hazırlamamız gerektiğini de dile getiren Cumhurbaşkanı, mevzuattaki zorlukların aşılması, yatırımın kolaylaştırılması ve ileri teknoloji için iş dünyasının taleplerini hayata geçirme gayretinde olduklarını sözlerine ekledi.
 
HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ÇİLER’E TEŞEKKÜR
Gebze Ticaret Odası’nın projeleri ve faaliyetleriyle en başarılı odalardan biri olması nedeniyle Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i kutlayan TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ise Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı olduğunun, ülkemizin son 15 senede müthiş bir ekonomik gelişme gösterdiğinin ve geleceğe birlikte yürümenin amacımız olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Bakanların, TOBB delegelerinin, iş dünyası temsilcilerinin ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı Genel Kurul’un sonunda TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu 73. Genel Kurul’un iş dünyasına ve camiaya hayırlı olması dileklerinde bulundu.