Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak'tan kadınlara özel projeler

Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yeni yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Karabacak'tan kadınlara özel projeler
23 Şubat 2015 - 22:40

Ocak ayında yapılan kongreyle güven tazeleyen ve yeni yönetimini oluşturan Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek,Başkan Karabacak’a ilçeye kazandırdığı projeler ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni oluşturdukları Kadın Kolları Yönetimi’nin ilçeye değer katacak her türlü projeye katkı ve destek sunmaya hazır olduğunu ifade etti.

KADINLARA ÖZEL PROJELER

Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yeni yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak görevlerinde başarılar diledi. Başkan Karabacak görev yaptıkları süre boyunca kadınlara yönelik bir çok önemli projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizerken, yeni dönemde de bu yönde çalışmaları olduğunu müjdeledi.Başkan Karabacak ”yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Kültür Merkezi’nde bayanlara yönelik fitness v.b. spor aktivitelerinin düzenlenebileceği bir alan bulunuyor.Bunun yanısıra değişik mahallelerde devam eden fitness kursları, nikiş nakış kursları ve kültür evlerinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle bayanların gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz.Bayanlara yönelik yeni projelerle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek konuşmasını tamamladı.