Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hayvan dostu Öztürk

Son haftalardaki çıkışlarıyla özellikle Kocaeli Bölgesi’nde hemen hemen herkesin tanıdığı simalardan olan Ak Parti Kocaeli Milletvekili A Adayı Murat Öztürk’ün, bu güne kadar saklı kalsa da tam bir hayvansever olduğu ortaya çıktı.

Hayvan dostu Öztürk
25 Mart 2015 - 10:06
  Son haftalarda, 25 bin kişiye dağıttı lokma tatlısı ve kestiği kurbanlarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Ak Parti Kocaeli Milletvekili A. Adayı Murat Öztürk’ün, Eskihisar’daki evinin önüne sokak hayvanları için su kapları koydurduğu öğrenildi.
Özellikle o bölgedeki sokak hayvanlarının fazlalığı ve yaz aylarının kavurucu sıcaklarında bir çoğunun telef olması nedeniyle evinin kapısının önüne otomatik suluk koydurduğu öğrenilen Murat Öztürk’ü en çok etkileyen konu ise yavru bir köpeğin susuzluktan ölmesi olmuş…
Annesi Muhteşem Öztürk’ün’de bir hayvansever olması nedeniyle küçüklüğünden bu yana bu şekilde yetiştirildiğini söyleyen Murat Öztürk, bölgedeki hayvanların yiyecek ihtiyaçlarıyla da bizzat ilgilendiğini ifade etti .
 
Hayvanın dili yok ki, derdini anlatsın
Bir sohbet sırasında konuyla ilgili görüşlerini belirten Ak Parti A. Adayı Murat Öztürk, ‘’ Ülkemizde hiçbir insan açlıktan ölmez. Bir insanın parası olmasa dahi, hangi kapıya gitse mutlaka biri onun karnını doyurur. Ama hayvanlar öyle değil, aç ve susuz olduğunu nasıl anlatacak, dili yok ki, bunu nasıl anlatacak? ‘’ şeklinde konuştu.