Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bilişim Vadisi, bölgeye büyük değer katacak!

Cumhuriyet tarihin en büyük endüstri yatırımı Bilişim Vadisi, hızla yükseliyor. Etaplar halinde inşa edilen dev proje, bilgiye dayalı, katma değeri yüksek üretime odaklanan ülkemiz için büyük önem taşıyor.

Bilişim Vadisi, bölgeye büyük değer katacak!
18 Ekim 2016 - 12:40
Türkiye’nin bilişim ve nitelikli üretim üssü “Bilişim Vadisi” hızla yükseliyor. 3,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edilen “Bilişim Vadisi” tamamlandığı 100 bin kişiye istihdam sağlayacak. 5 bin firmanın faaliyet göstereceği “Bilişim Vadisi” Ar-Ge ve üretime uçtan uça entegre bir endüstri ortamı sağlayacak.
 
Ticaretin sosyal merkezi
Sanayinin odak noktası  Gebze’de inşa edilen “Bilişim Vadisi” 1.5 milyon metrekare kapalı alandan oluşacak. Dünya ölçeğindeki bu dev projede yönetim merkezleri, Ar-Ge kuleleri, kuluçka merkezleri, test merkezleri, üretim alanları, çok amaçlı konferans salonları, alanları teknik ve sosyal donatı alanları, yat limanı ve ticari merkezler yer alacak.  
 
Genç beyinleri teşvik edecek
Büyüyen Türkiye’nin Ar-Ge ve nitelikli üretim yerleşkesi Bilişim Vadisi, ülkemizin ihtiyaç duyduğu bilgiye dayalı, katma değeri yüksek üretimin de ana yüklenicisi olacak. Aynı zamanda girişimcilere de kucak açacak olan Bilişim Vadisi, kuluçkadan üretim aşamasına kadar genç ve girişken beyinleri teşvik ve desteklerle buluşturacak.