Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Metro bittiğinde başka bir Darıca olacak''

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da faaliyetlerini sürdüren Ceneks Tekstil Atölyesi’ne ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

''Metro bittiğinde başka bir Darıca olacak''
30 Ekim 2018 - 17:40
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı ziyarette işçilere kolaylıklar ve sağlıklı yaşamlar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Üreterek ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunan herkes başımızın tacıdır. İstihdam üreterek halkımıza iş ve aş sağlamasına vesile olan herkese bu ziyaret nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Üreten kardeşlerimize şükran borçluyuz ve onlara hizmet etmek bizim için ayrı bir şereftir” diye konuştu. 
 
“HALKIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZI ASLA YALNIZ BIRAKMIYOR”
Türkiye’nin her fırsatta Dünyanın beşten büyük olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her projede örnek aldıklarını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Mazlumların yanında olduğu için, yıkmak yerine yapmayı vaat ettiği için, terörle mücadele ettiği için ve milletine hizmetkar olduğu için Cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürüyoruz. Halkımız da, kendisine kalkan olduğu için ve gücünü milletten aldığı için Cumhurbaşkanımızı asla yalnız bırakmıyor. Mazlum milletlere hâmilik yaptığı için mazlum coğrafya insanının da umudu olan Cumhurbaşkanımız, ayrıştırmaktan ziyade birleştirmeyi kendine hedef seçtiği için insanımızın her zaman hayır duasını da alıyor. Bizler de bu anlayışla vatandaşımızın yanında oluyor, hizmeti için çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.
 
“BİTTİĞİNDE ÇOK BAŞKA BİR DARICA İLE KARŞILAŞACAĞIZ”
2004 yılından itibaren Darıca’ya çok önemli hizmetler ettiklerini belirten, esnafıyla, tüccarıyla, sanayicisiyle, işçisi ve 7’den 77’e her kesimden her insana ulaştıklarına da vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Üretimin önünü açmak, projelerimizle istihdama katkı sunmak ve insanımızın yaşamını kolaylaştırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Darıca Metro projemiz işte bunlardan bir tanesidir. Halkımızın yaşamına değer katacak projemiz bittiğinde çok başka bir Darıca ile karşılaşacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişin ardından sona erdi.