Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gündemi konuştular

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve ilçe protokolü gündemi konuştular

Gündemi konuştular
23 Temmuz 2016 - 12:54
 Dün Cuma Namazı sonrası Merkez Camii'nde gündeme dair görüş alışverişinde bulunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve ilçe protokolü 15 Temmuz Darbe girişiminine,   halkın gösterdiği tepki takdir edilecek düzeyde olduğunu belirttiler.
Kaymakam Ömer Karaman, birlik ve beraberliğimizin darbe girişiminin ardından geçen 1 haftaya rağmen halen dosta düşmana göstere göstere meydanlarda devam etmesi bizlere atalarımızı bir armağanı olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, ''bu halkın vatanına olan bağlılığı ortadır. Sadece bir sopa ve taş ile tankların önüne atılan bu halk Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yapılacak saldırılarabu şekilde  en güzel cevabı vermiştir'' dedi
Karabacak, Ordu Komutanı Cumhur Başkanı  Tayyip Erdoğan'ın ''Evlerinize gidin'' diyene kadar gece gündüz  demokrasi nöbetine devam edeceklerini söyledi.
Emniyet Müdüdrü Hasan Aydoğan ise, alınan ve alınacak önlemlar hakkında protokole bilgi verdi