Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bizimkiler bugün yolcu

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin ‘imparator’ lakaplı teknik direktörü Ramazan Silin, idman programından taviz vermiyor. Dün ağır bir idman yaptıran Silin, deyim yerindeyse oyuncuların pestilini çıkardı.

Bizimkiler bugün yolcu
10 Mart 2016 - 09:44
Cuma günü deplasmanda Çatalcaspor’la karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürülüyor. 
Son haftalarda yükselen form grafiğini İstanbul deplasmanında da devam ettirmek isteyen sarı yeşilliler, antrenmanlardaki hırslı görüntüleriyle dikkat çekerken, dün yapılan idmanda teknik direktör Ramazan Silin futbolcularının yine pestilini çıkardı.
 
KAPTAN SİNAN TAKIMI ATEŞLİYOR
2’şerli gruplar halinde dar alanda top kapma ve pas çalışması yapan sarı yeşilliler, bu çalışmada yoğun bir efor sarf ettiler. 
Özellikle takım kaptanı 
Sinan Turan’ın takım arkadaşlarını motive edici konuşmaları dikkatlerden kaçmazken, tüm futbolcuların aynı ciddiyetle çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Darıca Gençler Birliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve yönetim kurulunun büyük emekleri olduğunu kaydeden teknik patron Ramazan Silin, Darıca Gençler Birliği ailesi olarak güzel bir kenetlenme örneği gösterdiklerini ve hedefe odaklandıklarını kaydetti. Silin, “Futbolcu kardeşlerim, kulüp çalışanlarımız ve başarımız için emek sarf eden tüm neferlerimiz olmak üzere, başta kulübümüzün mihenk taşı olan Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak ve yönetimimize şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Silin şöyle devam etti:
 
İNANILMAZ DESTEKLERİ VAR
“Ben bir çok önemli kulüpte görev aldım. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, sporu bu kadar seven bir belediye başkanımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak , Kulüp Başkanımız Abdullah Örs ve Basın Sözcümüz Mustafa Öztürk’ün bize inanılmaz bir destekleri var. Kendilerinden aldığımız 
destek ve güç hem teknik ekibimizi hem de futbolcu kardeşlerimizi moral kaynağı oluyor. Kulübümüz için emek veren kıymetli yöneticilerimizi mahcup etmemek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
 
KUMBURGAZ’DA KAMPA GİRECEKLER
Cuma günü Çatalca ile deplasmanda karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, stresi yüksek maça daha iyi konsantre olmak amacıyla bir gün önceden İstanbul’a gitme kararı aldı. 
Buna göre bugün saat 10.30’da tesislerden ayrılacak olan sarı-yeşilli kafile, Kumburgaz’da bulunan Marin Princess Otel’de maç saatini bekleyecek. Takım ter idmanını da burada yapacak.