Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Sarıbay, kongreleri değerlendirdi!

CHP kongrelerini değerlendiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Kongrelerimiz oldukça coşkulu geçti, kazanamayan arkadaşlarımıza medeni cesaretinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP'li Sarıbay, kongreleri değerlendirdi!
06 Aralık 2017 - 08:31
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütleri yaklaşık iki ay önce mahalle delegelerini belirlemişti. Delege seçimlerinin ardından ilçe başkanları kongre sürecine girdi. İlk olarak geçtiğimiz cumartesi günü Gölcük ile başlayan kongreler pazar günü Darıca, Derince, Kartepe ve Körfez ilçeleri ile devam etti. Kongrelerin gerçekleştiği 5 ilçede de mevcut başkanlar yeniden aday olurken Darıca ve Derince ilçelerinde mevcut başkanlar tek aday olarak seçime girdi. Diğer 3 ilçede ise karşılarına aday çıkmasına rağmen sürpriz yaşanmadı.
BÖYLESİNE KALABALIK BEKLEMİYORDUK
İl Başkanı Cengiz Sarıbay; milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ve il yönetimi ile birlikte kongreleri ziyaret ederek adaylara hayırlı olsun dileklerini iletti. Kongre sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunan Sarıbay, “5 tanesini tamamladık. Kongrelerimiz oldukça coşkulu geçti. Özellikle Kartepe’de böyle bir kalabalık beklemiyordum. Diğer ilçelerimizde de aynı şekilde coşkulu bir kalabalık hakimdi. 5 ilçemiz de mevcut başkanla yola devam etmeye karar verdi. Kazanamayan arkadaşlarımıza da seçime girme cesaretini gösterdikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
HERKES ADAY OLABİLİR
Devamında Sarıbay, “CHP büyük bir aile ve ben bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Önümüzde İzmit ve Gebze gibi büyük ilçelerimizin kongreleri var. Onlarda da il kongremizde de büyük bir coşku bekliyoruz. 7 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz kongremiz için karşıma henüz aday çıkmadı. Tabi politikanın içinde olan herkes her yere aday olabilir. CHP demokratik bir partidir” ifadelerine yer verdi