Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO, Kazakistan kadın girişimcilerini ağırladı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyesi eşi Sevgi Çiler’in önderliğinde Gebze, önemli bir ziyaretçi heyetini ağırladı.

GTO, Kazakistan kadın girişimcilerini ağırladı
25 Ekim 2017 - 10:29
TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nun daveti üzerine Türkiye’ye gelen Kazakistan Kadın Girişimcileri ve beraberinde  Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, önce girişimcilik iş forumuna katıldı, ardından Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler. TOBB Kocaeli Kadın Girişimcileri Başkanı Bahar Baykal ve yönetimi ile birlikte Kazakistan Kadın Girişimcileri’ni ağırlayan GTO, meclis salonunda mini bir program düzenledi. Burada konuşan Kazakistan Kadın Girişimciler Heyet Başkanı Bagila Sembayeva, kendilerini davet eden kadın girişimcilere ve Gebze’de programları gerçekleştiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler’e heyet adına teşekkür etti. 
 
GOSB VE GÜLÇİÇEK ZİYARET EDİLDİ 
Konuk heyete Gebze ve bölge sanayisini tanıtan Çiler ailesi, konuk heyetle birlikte bazı ziyaretlerde de bulundu. GOSB Bölge müdürlüğü ve GOSB Tembelova’da bulunan MG Gülçiçek Kimya ve Uçan Yağlar firması ziyaret edildi. Özellikle Gülçiçek Kimya tesislerini ziyaretinde tesisi hayranlıkla izleyen Kazak heyeti, son derece modern ve üst düzey mimariye sahip tesiste uzun süre gezme şansı buldular. Konuk heyet, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olurken, Kocaeli Kadın Girişimciler Kazakistan’da da ağırlamak istediklerini belirttiler.