Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kooperatif Başkanları Vali Aksoy'a gitti!

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu, Darıca Esnaf Odası Başkanvekili Şafak Erestin ve diğer Oda Başkanları, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kooperatif Başkanları Vali Aksoy'a gitti!
20 Temmuz 2017 - 16:20
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu, Darıca Esnaf Odası Başkanvekili Şafak Erestin ve diğer Oda Başkanları, ziyarette yaptıkları konuşmalarında; “Sayın Valimize İlimizde hizmet veren bütün esnaf kardeşlerimiz adına ilimize hoş geldiniz diyoruz. Sayın Valimizin kentimize güzel hizmetler sunarak, başarılı olacağına inanıyoruz.” diyerek, Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun temennisinde bulundular ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmalarında; “Son Valiler Kararnamesi ile Kocaeli’ye atandım ve 29 Haziran’da göreve başladım. Daha önce Muğla, Mersin, Samsun ve Diyarbakır Valiliği görevlerinde bulundum. Görev yaptığım illerde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile yakın diyaloglar içerisinde oldum. 
Görev yaptığım illerden ayrıldıktan sonra da oradaki oda başkanlarımızla temaslarımız devam ediyor. İnşallah Kocaeli’de de bu güzel birlikteliği sizlerle sağlayacağız. 
Kocaeli Türkiye’nin çok değerli bir ili ve bu önemli ilde esnaf ve sanatkarlar da önemli bir alanı oluşturuyor. Esnaf ve Sanatkarlar toplumun büyük bir kesimine hizmet eden ve çok sayıda istihdam sağlayan kişilerdir.” diyen Vali Aksoy, Oda Başkanları ile tek tek görüşüp, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.