Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Belediyesi'nde tasarruf zamanı!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ülkemizde yapılan ekonomik tedbirlere Darıca Belediyesi olarak destek verdiklerini ifade ederek 14 Ekim 2018 tarihinde yapmayı planladıkları Darıca Yarı Maratonu’nu ertelediklerini ve belediye birim müdürlerinin kullandıkları araçların garaja çekilerek artık kullanılmayacağını ifade etti

Darıca Belediyesi'nde tasarruf zamanı!
10 Eylül 2018 - 13:09
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ülke gündemi ve belediye çalışmalarıyla alakalı bir basın toplantısı düzenledi. Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve Başkan Yardımcılarının da yer aldığı basın toplantısında konuşan Başkan Şükrü Karabacak, ülkedeki ekonomik krizin halkında desteği ile en kısa zamanda aşılacağını kendilerinin de bu konuda ciddi adımlar attıklarını ifade etti. Karabacak yaptığı açıklamada;’Bizim şu an ki önceliğimiz halkımızın genel ihtiyaçlarını karşılamak ve çözmek. Tasarruf tedbirleri çerçevesinde 14 Ekim 2018 tarihindeki Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’nu iptal ederek ileri bir tarihe erteledik. Bunun yanısıra belediye birim müdürlerimizin de kullandığı kiralık araçlar da garaja çekildi. Araçlar yakında şirkete teslim edilecek ve kullanılmayacak. Belediye olarak harcamalarımızda da tasarrufa gidiyoruz. Bu tasassuflardan yüzde 30-35’lik katkı sağlayacağına inanıyorum.’’ dedi.
Belediye olarak halka verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Şükrü Karabacak, daha sonra tamamlanan ve yakın bir tarihte tamamlanacak olan projeler hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.