Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazi Köprüsü artık çift şerit olacak!

Darıca’yı D-100’e bağlayan 3. köprü olma özelliği taşıyan Osmangazi E-5 Bağlantı Köprüsü artık çift şerit olacak. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın verdiği müjde de çalışmaların en yakın zamanda başlayacağını açıkladı.

Osmangazi Köprüsü artık çift şerit olacak!
08 Ekim 2018 - 09:51
2006 yılında yapılan, Gebze ile Darıca’yı demiryolu üzerinden birbirine bağlayan ve uzunluğu 187 metre olan köprünün Geliş ve gidiş ikişer şerit ile yaya yolunun da yapılması planlanmıştı.  Çeşitli sorunlardan dolayı eksik yapılan köprünün projesinin tam olarak uygulanacağı müjdesini Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak verdi. 
Artık bu köprünün artık yetersiz kaldığını ve bu köprünün çift şerit olacağını ifade eden Başkan Karabacak '' Darıca'nın giriş-çıkış noktalarından biri olan Osmangazi Bağlantı Köprüsü'nü çift şerit yapmak için çalışmalara başladık. Bir mega proje  olan Darıca-Gebze Metrosu'nun çalışmalarının başlamış olmasıya beraber bölgemiz daha da gelişecek. Bizlerde trafik sorununa çözüm bulmak için projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Osmangazi Bağlantı Köprüsü'nü çift şerit yaptığımız takdirde trafik yükümüz daha da hafifleyecek'' dedi.
 
BİR ALTERNATİF YOL DAHA YAPILACAK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ayrıca Darıca'ya yeni bir giriş-çıkış noktası daha yapılacağının müjdesini vererek, ''Altyapı çalışmalarını tamamladığımız Sırasöğütler ve anne porno Osmangazi Mahallesi arasında bulunan Sanayi Caddesi'ni de D-100 karayoluna bağlayarak bir bağlantı yolunu daha Darıcalılara kazandıracağız'' dedi.