Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Biz size inanıyoruz!

3. Ligde iyi bir seri yakalayan temsilcimiz Darıca GB’de her şey yolunda. Teknik Direktör Galip Gündoğdu ve öğrencileri bu sezon Darıca GB’nin 2.Lig’e çıkacağından emin!

Biz size inanıyoruz!
05 Nisan 2017 - 09:34
Lig’de iyi bir seri yakalayan Sarı - Yeşilli temsilcimiz kalan 4 maçı da kazanmak istiyor.
Ligin bitmesine 4 hafta kala lider Afjet Afyonspor’un 6 puan gerisinde olan Darıca GB’de, 2.Lig’e direk çıkma yarışını sonuna kadar sürdürecek. Darıcamız lige direk çıkamaması halinde rotasını play-off’a çevirecek. Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan oyuncular şartlar ne olursa olsun bu sene takımın 2.Lig’e çıkacağından emin. Teknik Direktör Galip Gündoğdu  ve öğrencileri şampiyonluk için kaç galibiyet gerekiyorsa onu almakta kararlı!

GÖZLER MALTEPE'DE OLACAK
Diyarbakır’ı yenerek ligdeki puanını 62’ye çıkaran temsilcimiz Darıca GB’de rota pazar günü deplasmanda oynanacak Tarsus İY maçına çevirdi.
Son 4 maçı kazanarak lider ile arasındaki 6 puanlık farkı kapatmaya çalışacak olan Darıcalı futbolcular, 2nci Lig’e direk çıkma umudunu son 4 maça bıraktılar. Tüm maçlarını kazanıp Afyon’un da 6 puan kaybetmesini bekleyecek olan Darıcamızın kaderi  Tarsus deplasmanında netleşecek.

PLAY-OFF KESİNLEŞTİ
Darıca GB’nin Play-Off’ta kalması kesinleşti. Son 4 maçı sadece 2nci Lig’e direk çıkma umuduyla yapacak olan Sarı - Yeşilliler bu haftayı Tarsus deplasmanında geçirecekler. Afyon ise, ligde kalma umudu taşıyan Maltepe deplasmanında mücadele edecek.  Sakaryaspor ise zorlu Bayrampaşa deplasmanında olacak. Orduspor’un ligden düşmesi ise kesinleşti.