Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP, Darıca'dan 100 oy sözü aldı

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, MHP Darıca İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir ve beraberindekiler ile birlikte Darıca’yı karış karış gezdi.

MHP, Darıca'dan 100 oy sözü aldı
15 Ekim 2015 - 10:16

Darıca’da çok sayıda eve giren Türkkan, 300’den fazla vatandaşla sohbet ederken yaklaşık 100 vatandaştan da oy sözü aldı. Gittiği evlerde hem hasta ziyaretlerinde bulunup hastalara acil şifa dileğinde bulunan Türkkan, hac vazifesini yerine getiren çok sayıda vatandaşa da hayırlı olması dileğinde bulundu. Samimiyetine inanarak evlerine konuk olduğu seçmenden oy isteyen Türkkan, “7 Haziran seçiminde Kocaelili vatandaş zaten bizi meclise gönderdi ama yurt dışından gelen PKK oyları vekilliğimizi elimizden alındı” dedi.

 

PARTİM ADINA İÇİM RAHAT

1 Kasım’da hep birlikte bu yanlışı düzeltmek için seçmenin desteğini isteyen Türkkan, vatandaşın sorularını da yanıtladı. Neden koalisyon kurulmadı da tekrar seçime gidiliyor sorusu ile sıkça karşılaşan Türkkan, “Kendi partim adına içim çok rahat. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli asla ülkenin yeniden seçime gitmesinden yana değildi. Maalesef bizim CHP ile koalisyon kuracak yeterli milletvekili sayımız yoktu. Bunun için PKK’nın uzantısı olan HDP’nin desteği gerekiyordu. Bizim bu parti ile işbirliğinde olmamız mümkün değil. Bakın AKP ile başlattıkları çözüm sürecinin sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Ülke kan gölüne döndü” dedi.

 

ERDOĞAN’IN İNADI YÜZÜNDEN

Öte yandan AKP’nin de kendilerine koalisyon teklifi ile gelmediğini ifade eden Türkkan, Ankara’da yaşanan ve 97 vatandaşı hayatını kaybettiği patlamayla ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu olayla ilgili hiçbir açıklama yapmadığı için eleştiren Türkkan, “Bu millet bunlara tek başına iktidar imkanı vermedi ama sarayında oturan Erdoğan istediği için yeniden seçime gidiyoruz. Bakın ekonominin durumu ortada. Sadece Erdoğan’ın inadı yüzünden seçime gidiyoruz. İnadı da korkusundan. Sizin bu memleketle ne zorunuz var” diye konuştu. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek polis memurları ile sohbet eden Türkkan, seçildiği takdirde polis sayısında ki yetersizliği de meclis gündemine taşıyacağını söyledi.