Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KBB Darıca Sosyal Tesisleri'nde inşaat başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Bayramoğlu’nda SGK’dan 29 yıllığına kiraladığı eski Emekli Sandığı Tesisleri’nde bulunan bin 550 m²’lik alanda bina yapım işleri dün itibariyle başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın oldukça önemsediği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Sosyal Tesisleri adı verileceği tesislerde bulunan bin 550 metrekarelik alana tesis binaları yapılacak.

KBB Darıca Sosyal Tesisleri'nde inşaat başladı
01 Haziran 2017 - 12:23
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Bayramoğlu’nda SGK’dan 29 yıllığına kiraladığı eski Emekli Sandığı Tesisleri’nde bulunan bin 550 m²’lik alanda bina yapım işleri dün itibariyle başladı. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın oldukça önemsediği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Sosyal Tesisleri adı verileceği tesislerde bulunan bin 550 metrekarelik alana tesis binaları yapılacak. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin SGK’dan 29 yıllığına kiraladığı ve geçtiğimiz yaz aylarında havuz ve plaj kısmı bayanlar tarafından kullanılan tesislerde alt yapıdan üst yapıya hemen her alanında tadilat çalışmaları başladı. 
Toplam 4 milyon 417 bin 700 liralık proje, havuzlarıyla, plajıyla, sosyal tesisleri ve dinlenme alanlarıyla örnek bir tesis olarak bölge halkına hizmet verecek. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak gazetemize yaptığı açıklamada “Bayramoğlu Mahallemizde 22,5 dönümlük alanda kurulu, 445 kişi kapasiteli eğitim ve dinlenme tesisinde bungalov tipi evlerle birlikte biri yarı olimpik olmak üzere 3 adet yüzme havuzu ve plaj bulunuyor. Yapılacak olan tesis binaları, Sosyal tesisler, kafeteryalar ve dinlenme alanlarıyla ilçemiz önemli bir tesise daha kavuşuyor. Böyle bir tesisi ilçemize kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.