Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Allah'ın emriyle evli kadını kayınvalidesinden istedi

Darıca’da Psikolojik sorunları olan mühendis M.O.S., aşık olduğu evli ve 1 çocuk annesi komşusu Ç. İle evlenmek istediğini annesine söyleyerek, Allah’ın emriyle görücü gitmesini istedi. Psikolojisi bozuk olduğu için oğlundan korkan anne, komşu Ç’nin kapısına dayandı, bunlar yetmezmiş gibi, Ç’nin annesi sandığı kayınvalidesinden kızını oğluna istedi.

Allah'ın emriyle evli kadını kayınvalidesinden istedi
27 Ağustos 2016 - 19:38
 Psikolojik tedavi gören 26 yaşındaki Mühendis  M.O.S.,aşık olduğu evli ve 1 çocuk annesi Ç’yi  kendisine istemesi için annesine aylarca baskı yaptı. Bunun imkansız olduğunu izah etmeye çalışan annesini dinlemeyen M.O.S., kullandığı depresyon ilaçlarını da uzun süre almayınca dün gece tehdit ettiği annesini, zoraki ikna etti. Oğlunun baskısından korkan ve çaresiz kalan anne, evli ve 1 çocuk annesi Ç’yi oğluna istemek için dün gece kapısını çaldı.

Akıllara durgunluk veren olayda, uzun süreden bu yana  psikoloji tedavisi gördüğü belirtilen mühendis M.O.S., aşık olduğu evli ve 1 çocuk annesi kırk yaşındaki komşusu Ç. İle evlenmek istediğini belirterek annesine, aşık olduğu kadının ailesiyle bu yönde görüşmesi için dün gece baskı yaptı.

Komşusunun evli olduğunu ve bunun mümkün olmayacağını defalarca dile getiren anne, depresyon  ilaçlarını  uzun süreden bu yana kullanmayan oğlunun baskılarına daha fazla dayanamayarak dün gece komşusu Ç’nin  kapısını çaldı.

Her şeyden habersiz olan komşu Ç.,  M.O.S.’nin annesini  içeriye buyur edip çay kahve ikramında bulundu. Bu sırada odaya giren kayınvalideyi Ç’nin annesi sanan M.OS.’nin annesi, yaşlı kadından Allah’ın emriyle kızını oğluna istedi. Uzun süre şaşkınlıklarını üzerlerinden atamayan Ç. ve kayınvalidesi, M. O. S’nin annesini evden kovdu.

Eve döndüğünde annesinden durumu öğrenen Ç’nin kocası, kapısına dayandığı M.O.S. ve annesiyle uzun süre tartıştı, gittikçe gerilen ortam bir anda kavgaya dönüştü. Diğer komşuların da karıştığı kavga daha sonra karakolda son buldu.

M.O.S.’nin psikolojik tedavi gördüğünü ve bu nedenle anlayış göstermesi yönünde uzun süre dil döken komşularını kırmayıp bir süre sonra da sakinleşen öfkeli koca, anne ve oğulun özür dilemesiyle de şikayetini geri aldı. Her iki aile, daha sonra karakoldan olaysız bir şekilde ayrılarak evlerinin yolunu tuttu.