Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yönetim kolları sıvadı

Takımı yeni sezonda Yavuz İncedal’a emanet eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği transfer çalışmalarına başlıyor. Sarı yeşilli yönetim şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak istiyor

Yönetim kolları sıvadı
22 Haziran 2015 - 11:36

Darıca Gençlerbirli€i’nde teknik adam sorunun çözülmesinin ardından yönetim, transfer çalıflmalarına bafllamak için kolları sıvadı. Darıca Gençlerbirli€i Baflkanı Abdullah Örs ve yönetim, transfere ilk olarak mevcut kadrodan bafllayacak. Yeni teknik direktörün takımda kalmasını istedi€i futbolcuları önümüzdeki günlerde Darıca’ya ça€ırarak masaya oturacak olan yönetim, parasal konularda anlaflma zemini arayacak.

 Sarı yeflilli yönetim, sözleflmesi sona eren Erhan Çelenk, Adem Aydın ve Bülent Uzun’la yolları ayırma kararı aldı. Yönetim sözleflmesi devam eden oyuncular Ersin Aydın, Ferhat Çoban, Yusuf Atay, Yunus Emre, Muhammet Hastürk, Ahmet Kutluer, Tuncay Fındıkçı, U€ur Dafldemir, Sadi Karaduman, Kemal Canlı, Hayrullah Bilazer, Gökhan Öztürk, Burak Sürmeli, Emre Aktafl ve Zeyyat Can ile de parasal konularda anlaflma zemini arayacak.

Bu arada Darıca Gençlerbirli€i’nin teknik direktörlü€üne getirilen Yavzu ‹ncedal’ın ekibi de belli oldu. ‹ncedal’ın yardımcılarıyla çalıflmak istedi€ini yönetime iletti€i ve bu konuda anlaflma sa€landı€ı ö€renildi. 2+1 yıllık sözleflme imzalayan teknik direktör Yavuz ‹ncedal’ın yardımcı antrenörlü€ünü Gökhan Kaynak, kaleci antrenörlü€ünü Cengiz Tarım, scout, analiz ve kondisyoner antrenörlü€ünü de Rıfkı Ekenler yapacak.