Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

30 Üniversite bugün Darıca'da

Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları 2014-2015 Öğretim Yılında da Darıca ilçesindeki 12. sınıftaki öğrencileri kapsayan “Üniversite Tanıtım Günü-3” etkinliğini bugün gerçekleştirecek. Etkinliğe Türkiye’nin 30 seçkin üniversitesi katılarak stant açacak

30 Üniversite bugün Darıca'da
17 Aralık 2014 - 11:53
Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları  Genel Müdürü Murat Kaya  etkinlikle ilgili olarak şu bilgileri verdi,  “Etkinliğe Darıca İlçesinde bulunan 14 Liseden toplam 3000 öğrenci katılacak.  17 Aralık  2014 tarih Çarşamba günü (Bugün)  saat 10.00-16.00 arası Darıca Kapalı Spor Salonunda  yapılacak olan bu etkinlikle öğrencilerimizin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklerine yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanmaktadır.  İlçemiz okullarının öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinliğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı destekli, Kaymakamlık Makamının 16/10/2014 tarihli ve 6074 sayılı olurlarıyla gerçekleşecektir.
Bu yıl gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30 Üniversitenin katılımı sağlanmıştır.”dedi.
 
SEÇKİN ÜNİVERSİTELER  GELİYOR
 
Bu anlamlı ve önemli etkinlikte yer alacak üniversiteler şunlar: Gebze Teknik Üniversitesi,  Ardahan Üniversitesi , Kafkas Üniversitesi , Kocaeli Üniversitesi , Düzce Üniversitesi , Lefke Avrupa Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi , İstanbul Aydın Üniversitesi , Haliç Üniversitesi , Girne Amerikan Üniversitesi , Yeni Yüzyıl Üniversitesi , Okan Üniversitesi , Piri Reis Üniversitesi , Işık Üniversitesi , Doğu Akdeniz Üniversitesi , Süleyman Şah Üniversitesi , Özyeğin  Üniversitesi , Biruni Üniversitesi , Gedik Üniversitesi , ELT, Gelişim Üniversitesi , İstanbul Bilgi Üniversitesi , MEF Üniversitesi , Bahçeşehir Üniversitesi , Acıbadem Üniversitesi , Başkent Üniversitesi , Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi , Maltepe Üniversitesi , İstanbul Şehir Üniversitesi , İstanbul Ticaret Üniversitesi.