Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ücretsiz atçılık eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal projelerinden bir tanesi daha başlatıyor. Çınarlıdere mesire alanında başlatılacak projeyle, vatandaşlarımıza dönük ücretsiz atçılık eğitimi yapılacak.

Ücretsiz atçılık eğitimi
15 Aralık 2014 - 08:39
Vatandaşların katıldığı yürüyüş programında projeyi anlatan Başkan Karaosmanoğlu'na, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Başkan Danışmanı Nermin Tol ve vatandaşlar eşlik etti.
 
HALKIMIZ ATÇILIK SPORUNU SEVECEK
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz atçılık eğitimi projesini, uluslararası FEI antrenörü ve lisanslı binici olan Fatma Onan organize edecek. 22 Aralık'ta eğitimlerin başlaması planlanırken, halkımızın rezervasyonla bu projeye dahil olabilecekleri belirtildi. Yoğun bir talebin olması beklenen projede ilk etapla 3 atla hizmet verilecek. İlerleyen zamanlarda atların sayısının artması planlanırken, çocukların ve gençlerin daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada " Bu sporu ve eğitim hizmetini her ilçemize yaymayı hedefliyorum. İlk etapta Derince Çınarlıdere mesire alanında başlatıyoruz. Halkımızı atlarla buluşturacağız. At sevgisini çocuklarımıza, gençlerimize ve halkımızın tüm fertlerine aşılamak istiyoruz. Bu projenin olgunlaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
BAŞKAN ELLERİYLE AT BESLEDİ
 
Çınarlıdere'de yapılan yürüyüşe Atçılık sporunun önde gelen isimleri de katıldı. Uluslararası antrenör ve binici olan Hasan Şentürk, Sencer Horasan, Ferhat Yavaş, Beytullah Hüseyinoğlu, Figen Deliormanlı ve Sencer Can, Başkan Karaosmanoğlu'nu Çınarlıdere'nin doğal güzellikleri arasında yapılan yürüyüşte yalnız bırakmadılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, proje kapsamında hizmet verecek atlardan bir tanesini kendi elleriyle beslemeyi de ihmal etmedi.