Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan 29 Ekim daveti!

CHP Darıca İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

CHP Darıca'dan 29 Ekim daveti!
29 Ekim 2018 - 10:24
CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım, Darıca’daki bütün siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara çağrıda bulunarak Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet etti. Gürer Yıldırım mesajında:
“Cumhuriyet halk, birliktelik ve kardeşlik demektir. Bizler için büyük önem taşıyan bugünde, ulus olarak birlik ve beraberlik içinde olmak artık zorunluluk haline gelmiştir. Ne yazık ki hala bunun farkında olmayan, yalnızca kendi kişisel çıkarlarının peşinde olan bazı çevreler, ülkemize yabancı güçlerden daha fazla zarar vermektedirler. Cumhuriyet’le ilgili değerlerimiz yok edilmekte, dedelerimizin kanıyla sulanmış bu topraklar parsel parsel satılmaktadır. Gün gelecek, bu toprakların asıl sahibi olan bizler azınlıkta kalacak ve zulüm göreceğiz. Kazanılmış haklarımızın bir bir elimizden alınmasına seyirci kalanlar, bunun hesabını asla veremeyeceklerdir. Bugüne kadar ülkesini korumak adına canını bile hiçe sayan bu halk, zamanı geldiğinde hesap sormaktan geri kalmayacaktır.
Dünyada ilk olarak seçme ve seçilme hakkını elde eden kadınlarımız, kendilerine bayram armağan edilen çocuklarımız ve gençlerimiz, Mustafa Kemal Atatürk bizlere yaşamımızı ve onurumuzu verdi. Ulus olarak başımız dik, özgürce yaşayabiliyorsak, bunu borçlu olduğumuz insanları asla ve asla unutmamalıyız, unutturmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetimizi iki büyük eserinden biri olarak ifade eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere emeği geçen bütün kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Daha özgür, daha adil ve daha eşit bir dünyada yaşamak umuduyla tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.
CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım mesajına şöyle devam etti:
“ Buradan tüm siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, muhtarları ve bütün vatandaşlarımızı 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat:17.30’da Darıca Merkez Çınaraltı Meydanı’ndan başlayacak ve Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak olan Fener alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşümüz ile Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte kutlamaya davet ediyorum.”