Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet Binası'nın yeni ihalesi Mayıs ayında yapılacak

Gazetemizin sıklıkla gündeme getirdiği Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün yeni Hizmet Binası için yeni bütçe hesaplanıyor. Yarım kalan inşaat alanın yeni ihalesi Mayıs ayında yapılacak.

Emniyet Binası'nın yeni ihalesi Mayıs ayında yapılacak
29 Mart 2018 - 12:04
Ocak ayında Kocaeli Yatırım, İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan Darıca’ya gelen bir heyet, yapımı yarıda kalan Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında inceleme yapmış, yaklaşık olarak 1 yıl önce inşaatına başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası için yeniden ihale açılacağı, incelemelerin de bu yönde yapıldığı öğrenilmişti. 
Gazetemizin edindiği bilgilere göre Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün kendi arsası olan, Bayramoğlu Mah.Fatih Sultan Mehmet Cad.No.174 (2138 Ada, 2 Parsel) adresinde yapılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası’nın yarım kalan inşaası için yeni ihale Mayıs ayında yapılacak.Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet Binası inşaat çalışmaları, yüklenici firmanın ekonomik sıkıntıları nedeniyle bir süre sonra durmuş ve Hizmet Binası İnşaatı sadece beton temelleri atılı vaziyette yarım bırakılmıştı.
 
MAYIS AYINDA YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR
Yüklenici firmanın, Bayramoğlu Mahallesi’nde yapılacak olan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası’nı bitirip anahtar teslimi yapacağı 1 yıllık taahhüt süresi sona ermiş, Taahhütü yerine getiremediği sözleşmesi feshedilmişti.  Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası için yeni bütçe hesaplanıyor.  Yarım kalan inşaat alanın yeni ihalesi Mayıs ayında yapılacak.