Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO üyeleri, Darıcalılarla beraber iftar yaptı

Gebze Ticaret Odası’nın(GTO) her yıl düzenlediği Gebze Bölgesi’ni buluşturan iftarların ilki hafta sonu yapıldı. Darıca protokolü ve Darıca mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile GTO bir araya geldi.

GTO üyeleri, Darıcalılarla beraber iftar yaptı
29 Haziran 2015 - 10:54

GTO yemek salonunda verilen iftara Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, GTO meclis üyeleri ve üyeler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca mahallelerinin muhtarları ve ihtiyaç sahibi aileler katılım gösterdi. Ramazan boyunca Gebze Bölgesi’ni buluşturan iftarların ilki olan iftara 4 yüzün  üzerinde genç, yaşlı, kadın, erkek vatandaş katılarak farklı bir iftar yaptılar. Gebze Bölgesi’nde bulunan 4 ilçeyi kapsayan ve ayriyeten Suriyeli Mülteci vatandaşlar için verilecek olan iftarlarda ramazanın bereketi bir arada paylaşılacak. İlçelerde bulunan mahalle muhtarlarının desteği ile iftarlarda yer alan vatandaşlar özellikle ihtiyaç sahipleri olarak belirlendi.

 

“DUALARINIZDA YER VERİN”

İftar programında ezanın okunması ile birlikte oruçların açılmasının ardından iftar duası yapıldı. Davetlerine katılan herkese yönelik bir teşekkür konuşması gerçekleştiren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşmasında , “ Bu rahmet ayında GTO olarak istedik ki bir arada olup bu rahmeti birlikte paylaşalım. Bu vesile ile yapacağınız dualarda bizlere de yer verirseniz bizlerde bu bereketten ve rahmetten böylece üstümüze düşeni almış olacağız” ifadelerini kullandı.