Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze'ye ASGD şubesi

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Gebze’ye şube açıyor. Derneğin Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve yöneticileri 26 Temmuz Perşembe günü Gebze’deki spor muhabirleri ile bir toplantı yaparak ilk adımı atmış olacaklar.

Gebze'ye ASGD şubesi
25 Temmuz 2018 - 19:32
 
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun ile İdare Amiri İsa Turhan’ın bir süredir sürdürmüş olduğu çalışmalar neticesinde, şube aşamasına gelindi.
Merkezi Bursa’da bulunan ve Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri bulunan ASGD’nin İzmit’te de şubesi bulunuyor. Spor basını ve potansiyeli açısından önemli bir yere sahip olan Gebze, derneğin şubesini açarak önemli bir açılım gerçekleştirmiş olacak.
 
TGF GENEL BAŞKANI DA GELİYOR
ASGD ile Gebze spor basınının buluşacağı toplantıya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın da katılması bekleniyor. Toplantı 26 Temmuz Perşembe günü saat 13.30’da Darıca’daki Teras Kafe’de gerçekleştirilecek.
Levent Altun ve İsa Turhan dün akşam konuyla ilgili Gebze’deki spor basını ile toplantı yaparak bilgilendirmelerde bulundular. 
 
ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ SPOR BASINI SEÇECEK
Levent Altun yaptığı konuşmada, “Perşembe günkü toplantı ile şube için ilk adımı atmış olacağız. Sonrasında ise bir temsilci ve 5 asil, 5 yedek isimden oluşan geçici bir yönetim belirleyerek üye kayıt çalışmaları başlayacak. Ardından ise genel kurul yaparak resmi bir yönetim seçilecek. Bu oluşumda spor gazetecileri ve yazarlar yer alacak, temsilci ve yöneticileri de kendileri seçecekler” diye konuştu.