Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cesedi Darıca sahillerinde aranıyor

Eskihisar-Topçular arası sefer yapan arabalı vapurdan 11 Ocak gecesi ardında “Oğluma iyi bakın” yazılı not bırakarak intihar eden 33 yaşındaki Fadime Ünal’ın yaşamından umut kesildi.

Cesedi Darıca sahillerinde aranıyor
14 Ocak 2016 - 14:12

 Deniz polisi, jandarma ve dalgıçlar, olayın meydana geldiği 11 Ocak akşamından bu yana her yerde Fadime Ünal’ın cesedini arıyor. Deniz polisi, Eskihisar açıklarında intihar eden kadının cansız bedenini ararken, jandarma ekipleri de Eskihisar sahilinde devriye görevi yaptı. Ünal’ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından da denizin dibinde aranıyor.

 

AKINTI DARICA YÖNÜNDEYDİ

Deniz polisi ve jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği gece denizin akıntısının hangi yönde olduğunu da belirledi. Akıntının Darıca istikametinde olduğunu öğrenen ekiplerin, aramalarını bu yönde genişleteceği öğrenildi. Bölgedeki dondurucu soğuğun arama çalışmalarını olumsuz etkilediği belirtiliyor. Gebze Eskişehir Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler bugün sabah sahilde devriye görevi yaptı.

 

KAYIT YOK

Öte yandan 33 yaşındaki bir çocuk annesi Fadime Ünal’ın İzmir Buca’da ikamet ettiği öğrenildi. Ekipler tarafından olayın meydana geldiği arabalı vapurdaki kamera kayıtlarının incelendiği ancak Fadime Ünal’ın denize atladığı ana ilişkin kayıt bulunmadığı öğrenildi. Vapur Eskihisar İskelesi’nden ayrıldıktan kısa süre sonra denize atlayan kadından geriye arabalı vapurda bıraktığı çantası ve geride bıraktığı “Oğluma iyi bakın” yazılı not kaldı.