Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hayvanat Bahçesi'nde yaz dönemi yapı yenilemesi

Darıca Faru Yalçın Hayvanat Bahçesi, yenilenmeye devam ediyor.

Hayvanat Bahçesi'nde yaz dönemi yapı yenilemesi
18 Temmuz 2017 - 18:57
Darıca Faru Yalçın Hayvanat Bahçesi, yenilenmeye devam ediyor. Yetkililerden yapılan açıklamada ''Ziyaretçilerimizin sevimli dostlarımız ile daha keyifli vakit geçirebilmesi için çok çalışıyoruz. Bu yaz için hem cüce maymunlar evinde koruma altında bulunan hayvanların sıcak havalarda açık alana çıkabilmeleri adına yazlık bahçeler hem ziyaretçilerimiz için mescit, tuvalet ve bebek bakım odaları gibi tesisler ve giriş bölgemizi ziyaretçilerimizin beklemeden giriş yapabilmeleri adına modern koşullar gözetilerek inşa ediyoruz. Yapılan yenileme çalışması kapsamında hiçbir hayvanımız sergi dışında değildir. Ziyaretçilerimiz yapı yenilemesi yapılan alanda bulunan Cüce Maymunlar Evi’ni ziyaret ederek iskelet başlı maymunlardan armadillolara ve tembel hayvanlara kadar Güney Amerika Yağmur Ormanlarında yaşayan canlıları gözlemleme fırsatı yakalayabilirler.
 
Yaz Dönemi Yapı Yenilemesi Gelişim Raporu
Yaz dönemi yapı yenilemesi çalışmalarımız şu an tüm hızlıyla giriş meydan düzenlemesi, ziyaret donatı alanları(Bay/Bayan Mescit, Revir, Bebek Bakım Odaları, Tuvaletler ) inşaatı ve Cüce Maymunlar yazlık barınaklar düzenlemeleri devam etmektedir. Yenileme çalışmalarının 2017 Temmuz ayının sonuna kadar sonuçlandırılması hedeflenmektedir. Yenileme çalışmaları sonucunda; parkımız, 5 adet bilet gişesi, 380m² alanlı meydan, tek bir alanda toplanmış tuvaletler, bebek bakım odaları, mescitler, revir binası ile 4 adet konfor ve görsel kalitesi özenle tasarlanmış barınaklara kavuşacaktır.
Yenileme çalışmalarının hem ziyaretçi memnuniyetinin artmasını hem de kurumsal yapımıza önemli bir katkı sağlamasını hedeflemekteyiz'' denildi.