Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sorunlar kitabı; Bakan Ergün'de

Gebze Siadlar Birliği, bölgenin sorunlarını içeren sorunlar kitapçığını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e verdi.

Sorunlar kitabı; Bakan Ergün'de
30 Ekim 2012 - 09:38
 Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası’nda kurulu bulunan  iş adamı  derneklerinden oluşan Siad’lar birliği üyeleri Gençsiad, Tüksiad, Tümsiad, Dagiad, Dasiad, Kaısiad, Konsiad, Disiad, Asiad, Gesider temsilcileri sanayi ve teknoloji bakanı Nihat Ergün’le bir süre görüştüler. Toplantıda bölgenin sorunlarını  ve çözüm önerilerini içeren bir yıllık çalışma neticesinde Kitapçık haline getirdikleri kitabı sanayi ve teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e takdim ettiler.
 
GALA GECESİ YAPILACAK
Kasım ayının üçüncü haftası olarak belirlenen kitabın tanıtım ve gala gecesi kokteyline bölge Milletvekillerini ve ilgili Bakanları davet edeceklerini belirten Siad’lar dönem Başkanı Muzaffer Koşan  kitabın içindeki başlıkları şöyle sıraladı: Kentsel dönüşüm, Sağlık, İletişim, Ulaşım, Turizm olmak üzere başlıklara ayrıldı. Bölgenin yüz yılını kapsayacak olumlu yönde etkileyecek olan bu çalışma adeta bölge siyasetçilerimize de ön ayak olarak kılavuzluk yapacak.