Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak; ''Her zaman polisimizin yanındayız''

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Darıca Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve Darıca’da görev yapan polislerin bu önemli gününü kutlayan Başkan Karabacak, ‘’Her zaman polisimizin yanındayız’’ mesajını verdi.

Karabacak; ''Her zaman polisimizin yanındayız''
12 Nisan 2017 - 15:50
Başkan Karabacak burada yaptığı konuşmada ‘’”10 Nisan 1845’te kurulan Polis Teşkilatımız toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında önemli oynamaktadır. Zaman zaman zor şartlar altında  kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini  sürdürmekte olan ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan ve son derece onurlu bir mesleği icra eden Polis Teşkilatımızın her zaman yanındayız. 
Başta ilçemizde  görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet ,gazilerimize acil şifalar diler ,en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi. Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve Darıca’da görev yapan polisler ise bu ziyaretten dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ettiler.