Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, Darıca'da yapılan projelerin takipçisi

Ak Parti Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticileri Darıca Emek mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde başlayan yağmur suyu atık projesini yerinde incelediler. Yöneticiler, İSU Darıca Şube Müdürü Burak Kızılöz'den çeşitli bilgiler aldılar.

Bıyık, Darıca'da yapılan projelerin takipçisi
03 Ekim 2016 - 09:12
İSU tarafından Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde başlayan yağmur suyu atık projesi çalışmaları hızla ilerliyor. Emek Mahallesi'nde yapılan ve kısa sürede bitirilmesi hedeflenen proje ile mahalledeki alt yapı sorunu giderilecek.  Yağmur suyu atık projesini yerinde inceleyen Ak Parti Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticileri İSU Darıca Şube Müdürü Burak Kızılöz'den çeşitli bilgiler aldılar. 
 
BIYIK: AK PARTİ İLE DARICA'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Proje ile ilgili konuşan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti iktidarı ile birlikte Tüm Türkiye'de olduğu gibi Darıca'nın da çok sayıda hizmet aldığını dile getirerek, ''Ak Partimiz 12 yılda Darıca'da büyük hizmetlere imza attı. Darıca'nın partimiz döneminde çehresi değişti. İSU'nun bu projesi ile ilgili çeşitli bilgiler aldık. Emek Mahallesi yağmur suyu atık projesi herkese hayırlı olsun'' dedi.