Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcamız yoluna dolu dizgin devam ediyor!

3. Ligdeki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yüksekten uçmaya devam ediyor. Zirvenin ortakçılarından Orhangazi ile deplasmanda karşılaşan sarı-yeşilli ekip, akıllı ve sabırlı oynadığı maçı Cafercan’ın 89. dakikada serbest vuruştan attığı golle 1-0 kazandı. Üst üste 3.galibiyetini elde eden sarı-yeşilli takım haftayı play-off potası içinde tamamladı.

Darıcamız yoluna dolu dizgin devam ediyor!
13 Kasım 2016 - 14:55
Darıca Gençlerbirliği bir açıldı, pir açıldı. Teknik direktör değişikliğine gittikten sonra farklı bir kimliğe bürünen sarı-yeşilli ekip, Galip Gündoğdu yönetiminde aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini Orhangazi deplasmanında ekledi. 6 puan değerindeki maçta sakin, akıllı ve sabırlı bir oyun ortaya koyan ekibimiz aldığı altın değerindeki galibiyetle çıkış trendini sürdürdü. Orhangazi’deki maçın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi. Sabırlı oyunuyla Orhangazi’yi hataya zorlayan Darıca 47’de gole yaklaştı. Aziz sol kanattan götürdüğü topu yerden ortaladı. Abuzer’in vuruşunda meşin yuvarlak kaleciden döndü.
48’de golümüz sayılmadı. Darıca Gençlerbirliği atağında kazanılan endirekt serbest vuruşu Sinan kullandı. Bu oyuncunun kaleye gönderdiği top ağlarla buluşmasına rağmen hakem endirekt atış nedeniyle golü geçerli saymadı. 73’de Darıca’nın panter kalecisi Gökhan mutlak bir golü önledi. Orhangazispor atağında Yasin ceza sahasında topu Gökhan Kaya’nın önüne bıraktı. Bu oyuncunun vuruşunu sarı-yeşilli eldiven harika çıkardı. Sabrın sonu olan 3 puan 89.dakikada geldi. Darıca Gençlerbirliği atağında kazanılan serbest vuruşu Cafercan kullandı. Bu oyuncunun şık vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1.Maçı bu golle kazanan Darıca üst üste 3. galibiyetini elde etti.
 
ORHANGAZİ 0-1 DARICA G.B.
STAT: Orhangazi
HAKEMLER: Volkan Okur **, Eser Eti **, Emrah Altınsoy **
ORHANGAZİ: Mehmet Dönmezdemir **, Yasin **(Dk.89 Muhammet Çiçek **), Mehmet Ayaz **, Umut **, Gökhan Öztürk **(Dk.83 Mustafa Gürel **), Gökhan Kaya **, Ercan Ünal **, Murat İrişli **, Mehmet Kılıç **, Mehmet Albayrak **, Ercan Karaca **(Dk.72 Serdar **)
DARICA G.B.: Gökhan Köstereli **, Alper **, Selçuk  **, Cem **(Dk.60 İhsan **), Uğur **(Dk.31 Murat Can **), Cafercan ***, Sinan ***, Abuzer ***, Aziz **, Hayrullah **, Gökhan Solak **(Dk.68 Rıdvan **)
GOL: Dk.89 Cafercan (Darıca Gençlerbirliği)
SARI KARTLAR: Cem Tosun, Gökhan Köstereli, Gökhan Solak (Darıca Gençlerbirliği), Umut Pusat, Murat İrişli, Mehmet Kılıç (Orhangazispor)