Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü binasına Vali el atıyor

Gazetemiz, yapımı yılan hikayesine dönen Darıca’daki yeni emniyet müdürlüğü hizmet binasının akibetini Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a sordu.

Emniyet Müdürlüğü binasına Vali el atıyor
17 Ocak 2019 - 12:53

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, 16 Ocak Basın Onur Günü yemeğinde karşılaştığı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a yüklenici firmanın iflas etmesi sonucu yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana inşaatı yarım kalan  Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın akibetinin ne olacağını sordu.

Vali Aksoy Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde 2 yıldan bu yana tek bir çivi çakılmadığı için kaderine terk edilen binadan haberdar olmadığını söyleyerek, konuyla en yakın zaman içerisinde ilgilleneceğini belirtti.

İnşaat hakkında Vali Aksoy’a bilgi veren Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat, inşaatın 600 metre kare üzerine 5 kat şeklinde yapılacağını, ancak müteahhit firmanın henüz temel safhasındayken iflas ederek işi 2 yıl önce yarım bıraktığını belirterek, o tarihten bu yana yeni bir ihalenin yapılmadığını ve konunun sürekli sürümcemede kaldığını hatırlattı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise, bilgi için teşekkür ettiğini ifade edip, ‘’Haberim yoktu, belki teknik bir sorun vardır, ya da ödenek yoktur. . Belki de iflas eden firma ile henüz ilişik kesilmemiştir, nncak en kısa sürede konuyla yakından ilgilleneceğim’’ dedi.