Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Millet Bahçesi'ni bir de şimdi görün

Kocaeli’nin ilk Millet Bahçesi olan Darıca’daki eski askeri kışla alanındaki çalışmalar aralıksız olarak devam ederken bu kapsamda 2. Etap’ın da sonuna gelindi

Millet Bahçesi'ni bir de şimdi görün
23 Şubat 2020 - 01:33

Kocaeli’nin magazin haberleri ilk Millet Bahçesi’nin 2. Etabı’da tamamlanarak bugünden itibaren Darıcalılar’ın hizmetine açıldı. Basketbol ve futbol sahalarının yanı sıra çocuk oyun alanları, hobit evleri, amfi alanı, kafetarya, restaurant, yeşil alanları ve yürüyüş yolları ile Darıca’nın adeta gözbebeği haline gelecek olan Millet Bahçesi’nin 2. Etap çalışmaları da tamamlandı.

Millet Bahçesi’ndeki çalışmalar beklenilenin de üzerinde hızla devam ederken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu durumdan oldukça memnun. 

Kendisini de heyacanlandıran projeye ayrı bir değer veren  Başkan Bıyık, gecenin geç saati de olsa Millet Bahçesi’ndeki son durumu görmek için sık sık incelemelerde bulunuyor.

2. Etap çalışmalarının da bitmesiyle birlikte yardımcılarından Cüneyt Şentürk, Abdullatif Özkan ve Ayhan Naci Yılmaz’ı da yanına alarak Millet Bahçesi’ni gezen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘’ Hamd olsun seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz bir projemizi daha yerine getirdik.Kocaeli’nin ilk Millet Bahçesi güzel ilçemiz Darıca’ya çok yakıştı. Başkan Yardımcılarım ile birlikte Darıca Millet Bahçesi 2. Etap alanını yerinde inceledik. 2. Etap bugün sabah siz değerli Darıcalı vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Darıca’mızın göz bebeği haline gelecek olan Millet Bahçemiz ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun.’’ dedi