Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

33 yıl önceki Fikri Işık

Anadolu Ajansı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bakanların gençlik fotoğraflarını derledi.

 33 yıl önceki Fikri Işık
21 Mayıs 2015 - 11:33
Derlemede, Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan’ın, Adalet Bakanı Kenan İpek’in, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in, Gümrük veTİCARET Bakanı Nurettin Canikli’nin, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun fotoğrafları bulunuyor.
Derlenen fotoğraflar arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın 1982-1983 eğitim öğretim döneminde, İzmit İmam Hatip Lisesi 4’üncü sınıftayken çektirdiği fotoğrafı da yer alıyor.
Bakan Işık o fotoğrafın çekildiği zamanlarda 12-A sınıfında öğrenim görüyordu. Işık’ın okul numarası ise 2315’ti.Fotoğrafta 33 yıl önceki Fikri Işık ile 50 yaşındaki Fikri Işık arasında çok değişim olmadığı görülüyor